2010. júl. 23.

HOODIA

A Hoodia gordonii egy kaktuszhoz hasonlító, meténgfélékhez tartozó növény. Dél-Nyugat Afrikában és Botswanában honos, a sivatagos területeken. Az ottani bennszülöttek alkalmaztál először, méghozzá vadászatok idején. Az ő céljuk természetesen nem az volt, hogy csökkentség testsúlyukat, hanem, hogy elnyomják éhségérzetüket és feltöltődjenek megfelelő mennyiségű energiával a vadászathoz.
A hoodia képes rá, hogy olyan jeleket küldjön az agynak, melyek azt tudatják vele, van elegendő tápanyag. És ez a z“elferdített”, hoodia által generált jelzés még akkor is működik, mikor valóban nincs elegendő tápanyag szervezetünk számára. Sőt, többszörösen erősebbek ezek a jelek, mint amiket cukor fogyasztására kap az agyunk! A hoodiában található P57 molekula felel a növény étvágycsökkentő, energízáló, és emiatt testsúlycsökkentő hatásáért. Hatásosan alkalmazhatjuk ezért természetes diétánk vagy mozgásprogramunk kiegészítőjeként.
A Hoodia Gordonii fogyasztása segíthet abban, hogy leszokjanak az étkezések közötti hormonális éhség által okozott nassolásról, és csak akkor egyenek, amikor tényleg éhesek. A Hoodia Gordonii fogyasztás igazi előnye, hogy elnyomja az éhségérzetet és a nassolási kényszert akkor, amikor tényleg nincs szükségük arra, hogy egyenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése