2014. jún. 23.

Zeolit a vulkáni csoda

Hosszas kutatás után arra a következtetésre jutottak, hogy az egyetlen összetevő, amely segíti az immunrendszer legyengülésének megoldását, a Zeolit. A kutatást két év leforgása alatt egy 18-65 év közötti, 20000 emberből álló kutatásmintán végezték. A kísérletet egy egész orvos csoport felügyelte, Dr. Andre vezetésével.
Mi a Zeolit?
A Zeolit a tengervíz és a vulkán hamujának keveredése folytán alakul ki. A Zeolit név ógörög eredetű és “forró kő” jelentése van, egy alumínium-szilikát, amely a szervezetből különböző toxinokat és vírustípusokat távolít el. Ez egy negatív töltetű kis ásványi csoportból áll és nehézfémeket vonzó képességgel rendelkezik, így pozitíven hat a szervezetben létező mérgek eltávolítására, bakteriális és vírusos fertőzésekre, gyomorbetegségekre, bélrendszeri és cukorbetegségre. 
A zeolit tetraéder alakú rácsszerkezetet alkot. Anyaga szilícium-alumínium-oxid, melynek csatornáiban negatív töltésű kalcium-, magnézium-, nátrium- és káliumionok találhatók. Ezek stabilizálják és szabályozzák a szervezet elektrolitháztartását. A nehézfémek eltávolítására is igen jól használható. A 0,4 nanométer csatornák mérete ideális a nehézfémek és az ammóniák megkötésére, és semlegesítésére.
A zeolitpor mérgekre gyakorolt erős adszorbciós és abszorbciós hatása, valamint rendkívüli antioxidáns (szabadgyök-eltávolító) képessége erőteljesen méregteleníti a szervezetet, és segít az öngyógyító mechanizmus beindításában. Ennélfogva a zeolit az immunrendszer erősítésében, és a betegségek megelőzésében nagyon hatékony. Ezek összhatásaként nő az élettartam. A laboratóriumi muslicák 30 %-al hosszabb ideig éltek.
A zeolit nukleonokat is képes megkötni, ami azok számára fontos, akiket radioaktív sugárzás ért. Az ókorban még csak sebgyógyításra használták a zeolitport, mert a váladékozó sebet is képes megtisztítani, és csökkenti a vérzést. A rendkívül finom zeolitport a rák, a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a szívinfarktus kiegészítő kezelésében is alkalmazzák. Rákbetegek esetén csökkenthetők vele a kemoterápiás kezelés mellékhatásai. A zeolit nem gyógyszer, nem gyógyhatású készítmény, hanem táplálékkiegészítő. Újabban már a sportolók is használják.

A vitaminok mellett ez is egyike az engedélyezett doppingszereknek. A kívánt teljesítményfokozó hatást oly módon éri el, hogy megtisztítja a testszöveteket, és ezáltal jelentős mennyiségű energia szabadul fel a szervezetben.
Egy 15 esetre vonatkozó listát állítottunk össze, amellyel a legtöbbször találkoztunk a tanulmányunkban:
1. Nehézfém mérgezések
2. A PH érték kiegyensúlyozása a szervezetben
3. A rák megjelenés kockázatának csökkentése
4. A cukorbetegség
5. A belek fertőzései
6. Köszvény
7. Gyomorhurut
8. Magas és alacsony vérnyomás
9. Savtúltengés
10. Gyomorfekély
11. Autizmus
12. Vérkeringési zavarok
13. Aranyér
14. Szélütés
15. Székrekedés és gyomorrontás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése